Gullaschsuppe
Sæt gerne retten igang dagen før og lad den simre nogle timer før servering. Dog skal grønsagerne ikke være for udkogte. Snit det fint og husk, at kødet skal i strimler.
Paprika er rettens karakter, brug så meget du tør med respekt for dem, der skal spise det.
Hilsen fra madholdet og tak til Ungarn.😉
Gullaschsuppe | ||
oksekød, tykkam, kg | 3,5 | |
olie, spsk | 10 | |
gulerødder, stk | 25 | |
løg, stk | 10 | |
små kartofter, stk | 30 | |
hvidløg, fed | 20 | |
peberfrugt,stk | 5 | |
hg tomat, dåser | 10 | |
tomatpuré, spsk | 20 | |
paprika, spsk | 15 | |
spidskommen, tsk | 10 | |
boullionterninger stk | 10 | |
vand, liter | 5 | |
salt, tsk + peber | 5 | |
0 | ||
brød, stk | 5 | |
giver knapt 20 liter = ca 70 små portioner i kop. |