MÆTVÆRKs bestyrelse

Bestyrelse

MÆTVÆRK har en bredt favnende og aktiv bestyrelse sammensat af mennesker med forskellige professioner og netværk. Fælles for dem alle er, at de er bosat på Sorø-egnen eller arbejder i Sorø og har en særlig passion for at være med til at styrke lokalsamfundet på nye måder.

​Der blev holdt generalforsamling den 31. maj 2018.

Bestyrelsen består af disse medlemmer:

  • Grethe Kistrup Møller - formand
  • Lotte Fobian Ibsen - næstformand
  • Irene Bendtsen - kasserer
  • Per Klarskov Jeppesen
  • Randi Brodin
  • Bjarne Kjems
  • Ella Hilker

Suppleanter:

  •  Ricky Petersen 
  •  Majbritt Skytte

 Anden bistand:

  • Anders Lindevang, revisor

 

Læs mere uddybende om bestyrelsen m.fl. her:

Grethe Kistrup Møller - formand: 62 år, kørestolsbruger, ernærings- og husholdningsøkonom fra Ankerhus seminarium. Videreuddannet indenfor samfundsfag og administration på RUC og arbejder i jobcenteret med indsatsen for forsikrede ledige. Før da handicapkonsulent i arbejdsformidlingen. Og endnu før job i et københavnsk medborgerhus, hvor der var borgerdrevne aktiviteter. Sad i byrådet i sidste periode med plads i social og sundhedsudvalget, hvor et væsentlig udviklingsområde var (og er) det frivillige sociale arbejde.Bor på Broby Græslod med mand, køkkenhave, høns og katte.

Lotte Fobian Ibsen:  er 55 år, har tre børn og seks børnebørn, single og bor i Sorø. Har oplevet ensomheden og det at sidde alene og spise sin aftensmad uden selskab. Det har været med til at hun fik øje på MÆTVÆRK og blev optaget af at kunne være med til at give mulighed for at mennesker kan mødes og hygge sig og spise måltider sammen samt lave en masse forskellige aktiviteter.

Irene Bendtsen: er 55 år, gift og har to børn. Arbejder til daglig som leder i Center for handicap og psykiatri i Sorø. Bor delvist i København og i hendes sommerhus i Odsherred. Brænder for at understøtte mangfoldige, kreative inkluderende fællesskaber på tværs af interesser og målgrupper. Maler og motionere i naturen i fritiden - hvis der da ikke lige er en busk der skal klippes, eller et bræt der skal sømmes fast på sommerhuset. 

Randi Brodin - er bankuddannet, oldfrue, rejseleder, og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun er ansat som afdelingsleder af Aktivitetshuset – som en del af Sorø kommunes psykosociale indsats.Bor i Høng med sin søn på 16 år.Randi ønsker at være bindeledet mellem det kommunale tilbud og MÆTVÆRK. Hun brænder for at give borgere en mulighed for at deltage i nye fællesskaber. Det er netop gennem disse fællesskaber at vi udvikler et aktivt medborgerskab og det er måske særligt vigtigt for os, at vi føler os som en del af samfundet, og ikke på kanten af det

Ella Hilker: er 66 år, sygeplejerske, boet i Sorø siden 1996 i Horsebøg vest for Frederiksberg, BODYnamic terapeut, master i Socialt Entreprenørskab. Bestyrelsesformand og grundlægger af Haverefugiet for stressramte i 2010. Medlem af bestyrelsen for Green Care Netværket i Danmark. Medlem af menighedsrådet i Lynge Kirke og Bestyrelsesmedlem af Farmers Market, Sorø.

Bjarne Kjems:

Per Klarskov Jeppesen

 

Suppleanter:

Ricky Petersen :

Majbritt Skytte : Jeg har boet 32 år i Sorø og har to drenge på hhv. 32 år og 26 år samt en pige på 18 år. Jeg forsøger, at leve sundt og er aktiv med dans, løb, cykling og vinterbadning. Jeg har været arrangør af klovneløb i Sorø. Jeg er aktiv frivillig i Mums, som er et privat initiativ af flere frivillige som har fokus på, at stoppe madspild i Sorø. Jeg er kasserer i en privat vandværksforening.